Fair trade v České republice - průzkum očekávání spotřebitelů - Němcová, Kristýna; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Bačová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce objasňuje podstatu konceptu fair trade jako alternativní formy řešení chudoby obyvatel v rozvojových zemích a zaměřuje se především na vývoj hnutí v České republice. Charakterizuje hlavní fair trade organizace u nás, starající se o dovoz, prodej a certifikaci fair trade výrobků. Cílem práce je zjistit, co spotřebitelé od nákupu fair trade výrobku očekávají a co pro ně osobně fair trade znamená.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; fair trade; bakalářské práce; fair trade; bachelor's theses