Získávání a výběr zaměstnanců - Vaněčková, Monika (2009)
Cílem bakalářské práce je porovnat teorii, uvedenou v prvních kapitolách práce, s praxí při získávání a výběru zaměstnanců uplatňovanou v České spořitelně, a.s., uvést rozdílnosti a návrhy na možné zefektivnění této činnosti.