Získávání a výběr zaměstnanců - Vaněčková, Monika; Šikýř, Martin, 1974-; Foltýnová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je porovnat teorii, uvedenou v prvních kapitolách práce, s praxí při získávání a výběru zaměstnanců uplatňovanou v České spořitelně, a.s., uvést rozdílnosti a návrhy na možné zefektivnění této činnosti.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses