Analýza péče o zaměstnace - Larkina, Svetlana (2009)
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala problematikou péče o zaměstnance. První část představuje teoretické znalosti o péči, v praktické části jsem se tyto znalosti snažila aplikovat na konkrétní podnik -- OVB Allfinanz, a.s., kde jsem prozkoumala situaci ohledně péče o zaměstnance. Na základě těchto poznatků jsem uvedla slabé stránky zaměstnanecké politiky a navrhla své vlastní řešení.