Analýza péče o zaměstnace - Larkina, Svetlana; Kuřetová, Jana; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala problematikou péče o zaměstnance. První část představuje teoretické znalosti o péči, v praktické části jsem se tyto znalosti snažila aplikovat na konkrétní podnik -- OVB Allfinanz, a.s., kde jsem prozkoumala situaci ohledně péče o zaměstnance. Na základě těchto poznatků jsem uvedla slabé stránky zaměstnanecké politiky a navrhla své vlastní řešení.
Vedoucí práce: Jana Kuřetová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; stravování; pracovní podmínky; zaměstnanecké výhody; bakalářské práce; catering; working conditions; employee fringe benefits; bachelor's theses