Strategická analýza - Krejčí, Lucie; Krause, Josef, 1978-; Cimický, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato práce se zabývá strategickou analýzou českého zemědělského podniku. Je rozdělena do tří částí. V první části jsou popsána teoretická východiska práce. Jsou zde popsány metody externí a interní analýzy. V druhé, praktické části, se zabývám praktickou aplikací metod strategické analýzy na konkrétní podmínky zemědělského podniku. Ve třetí části je prostřednictvím SWOT analýzy provedena syntéza poznatků z druhé části. V závěrečné kapitole jsou formulovány doporučení pro budoucnost podniku.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zemědělství; finanční analýza; bakalářské práce; agriculture; financial analysis; bachelor's theses