Konvergenční proces v nových členských zemích EU - Petera, Michal; Abrhám, Josef; Jelínek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato diplomová práce se zabývá konvergenčním procesem v Evropské unii. Soustřeďuje se především na procesy spojené s členskými státy střední a východní Evropy, které do EU vstoupily v roce 2004 a 2007. Práce je rozdělena na řešení reálné i nominální konvergence.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; politika soudržnosti; diplomové práce; cohesion policy; master's theses