Přímé zahraniční investice v zemích střední a východní Evropy na počátku nového tisíciletí - Mezerová, Veronika; Karpová, Eva; Němcová, Ingeborg, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá teritoriální a odvětvovou strukturou přímých zahraničních investic v České republice, Maďarsku, Polsku, Slovensku, Slovinsku, Litvě, Lotyšsku a Estonsku. Podrobná analýza údajů za roky 2000 - 2006. Nástin vývoje celkové struktury od roku 2007 do první poloviny roku 2009.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses