Racionalizace logistických procesů ve velkoobchodním skladu Jednoty s.d. České Budějovice - Novotná, Iveta; Pernica, Petr, 1948-; Froulík, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce má za cíl deskripci a kritické zhodnocení současných logistických procesů ve velkoobchodním skladu s navržením jejich racionalizace. Dále je v práci vyhodnoceno, zda je pro velkoobchodní sklad Jednoty s.d. České Budějovice výhodnější provozovat dopravu vlasními silami, či formou outsourcigu. V teoretické části je definována logistika,její cíle, subjekty a vybrané metody. Dále je popsán logistický řetězec a struktura distribučního logistického řetězce. V závěru teoretické části jsou porovnány výhody a nevýhody outsourcingu.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; doprava; outsourcing; diplomové práce; transportation; outsourcing; master's theses