Hodnocení zaměstnanců - Kučerová, Kateřina (2009)
KUČEROVÁ, Kateřina. Hodnocení zaměstnanců v organizaci (advokátní kancelář). Praha: VŠE, Fakulta podnikohospodářská, Katedra personalistiky, 2009. s. Cílem této práce je analýza hodnotícího systému firmy (advokátní kanceláře). Při analýze se vychází z teoretických a praktických poznatků. Na základě této analýzy jsou popsány nedostatky a silné stránky celého procesu, zároveň jsou poskytnuty návrhy na zlepšení a zefektivnění celého systému.