Hodnocení zaměstnanců - Kučerová, Kateřina; Šikýř, Martin, 1974-; Stabrynová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
KUČEROVÁ, Kateřina. Hodnocení zaměstnanců v organizaci (advokátní kancelář). Praha: VŠE, Fakulta podnikohospodářská, Katedra personalistiky, 2009. s. Cílem této práce je analýza hodnotícího systému firmy (advokátní kanceláře). Při analýze se vychází z teoretických a praktických poznatků. Na základě této analýzy jsou popsány nedostatky a silné stránky celého procesu, zároveň jsou poskytnuty návrhy na zlepšení a zefektivnění celého systému.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; práce; výkon; bakalářské práce; analysis; labor; performance; bachelor's theses