Marketingová komunikace v cestovním ruchu - Kashkina, Katsiaryna; Horová, Olga; Filip, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Předmětem bakalářské práce (studia a výzkumu) je firma "1000 turov" a její činnost z hlediska formování politiky prodeje na trhu turistických služeb. Cílem je nalezení způsobů zajištění a zvýšení prodeje produktů firmy v oblasti turistického ruchu, a to především na základě analýzy v rámci možností marketingové komunikace.
Vedoucí práce: Olga Horová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; cestovní ruch; marketingová komunikace; bakalářské práce; tourism; communication in marketing; bachelor's theses