Budování partnerství AIESEC se společnostmi - Krahulík, Jan (2009)
Cílem práce je zanalyzovat zpětné vazby a zhodnocení od partnerů AIESEC Praha na moji činnost v pozici "Vice-president External relations" v AIESEC Praha, kdy jsem se snažil o zlepšení komunikace a vybudování určitého partnerství. Dále přidat svoje hodnocení daných kroků, které mám nyní s odstupem času a navrhnout možné řešení. Svoji práci jsem rozdělil do 3 základních bloků -- pravidla péče o zákazníka, informace o AIESEC a budování vztahu s partnery. První dva bloky jsou spíše teoretické a snaží se vysvětlit a popsat realitu, ze které jsem vycházel. Třetí blok rozebírá jednotlivé činnosti mého působení a tyto činnosti hodnotí.