Výzkum klientů Lázní Poděbrady, a.s. - Kropáčková, Pavlína; Mlejnková, Lena; Kruisová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se věnuje možnostem aplikace metod marketingu v oblasti lázeňství a využití těchto metod v praxi u konkrétního subjektu. Teoretická část shrnuje možnosti aplikace metod marketingu v oblasti cestovního ruchu, především lázeňství. Praktická část práce obsahuje vyhodnocení dotazníkového šetření, které mělo za účel zjištění spokojenosti se službami poskytovanými lázeňským subjektem. V závěru práce jsou uvedena doporučení ke změnám v oblasti poskytovaných služeb a marketingu společnosti Lázně Poděbrady a.s.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; marketing; diplomové práce; marketing; master's theses