Benefity zaměstnanců a účast na sociálním pojištění - Studený, Jakub; Klazar, Stanislav, 1974-; Hodžic, Faris; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce pojednává o zaměstnaneckých benefitech a jejich vlivu na odvody sociálního a zdravotního pojištění a daňové zatížení firmy.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses