Strategická analýza podniku - Bláhová, Eliška (2008)
Cílem diplomové práce bylo zpracovat strategickou analýzu konkrétní společnosti (Patria Direct, a.s.) a provést externí a interní analýzu s cílem zjistit současnou pozici společnosti na trhu a navrhnout doporučení pro její možný budoucí směr.