Strategická analýza podniku - Bláhová, Eliška; Kovář, František, 1940-; Trnka, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem diplomové práce bylo zpracovat strategickou analýzu konkrétní společnosti (Patria Direct, a.s.) a provést externí a interní analýzu s cílem zjistit současnou pozici společnosti na trhu a navrhnout doporučení pro její možný budoucí směr.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický management; obchodování s cennými papíry; management [obor dipl. práce]; Porterův model pěti konkurenčních sil; analýza SWOT; SLEPT; diplomové práce; strategic planning; securities trading; master's theses