Komodity a komoditní trhy - Bednář, Jan (2008)
Práce se zabývá možnostmi investování do komodit, teoretickými informacemi, které je nutné znát před tím, než začneme investovat, nástroji a systémy pro investování do komodit. Představení hlavních světových a českých komoditních burz.