Komodity a komoditní trhy - Bednář, Jan; Dvořák, Jiří; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce se zabývá možnostmi investování do komodit, teoretickými informacemi, které je nutné znát před tím, než začneme investovat, nástroji a systémy pro investování do komodit. Představení hlavních světových a českých komoditních burz.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: burzovní obchody; zboží; management [obor bakal. práce]; spekulace; bakalářské práce; stock exchange transactions; commercial products; bachelor's theses