Management podniku a daně - Nováková, Radka (2008)
Daňová zátěž a vliv na rozhodování managementu, vliv případných změn daňového systému na konkurenceschopnost podniku a na rozhodovací procesy, v praktické části aplikace na jeden nebo více podnikatelských subjektů. V teoretické části bude tedy objasněna daňová soustava České republiky, zejména z pozice popisu jednotlivých daní, a funkce managementu v podniku. V praktické části bude uvedena charakteristika vybraného podniku a popis dopadů jednotlivých daní a jejich vliv na vybraný podnik.