Management podniku a daně - Nováková, Radka; Dvořák, Jiří; Kozlová, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Daňová zátěž a vliv na rozhodování managementu, vliv případných změn daňového systému na konkurenceschopnost podniku a na rozhodovací procesy, v praktické části aplikace na jeden nebo více podnikatelských subjektů. V teoretické části bude tedy objasněna daňová soustava České republiky, zejména z pozice popisu jednotlivých daní, a funkce managementu v podniku. V praktické části bude uvedena charakteristika vybraného podniku a popis dopadů jednotlivých daní a jejich vliv na vybraný podnik.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: daňové systémy; daňové výdaje; družstevní záložny; Česko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tax systems; tax expenditures; credit unions; Czechia; bachelor's theses