Scriptovací možnosti ve Windows - Hálek, Ondřej (2009)
Práce popisuje možnosti skritování v systému Windows za použití nativních i rozšiřujících komponent. Dále je obsaženo závěrečné srovnání a zhodnocení jednotlivých možností. Smyslem práce je dát především záklaní přehled scriptovacích možností k datu vyhotovení