Scriptovací možnosti ve Windows - Hálek, Ondřej; Kastl, Jan, 1949-; Šmejkal, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce popisuje možnosti skritování v systému Windows za použití nativních i rozšiřujících komponent. Dále je obsaženo závěrečné srovnání a zhodnocení jednotlivých možností. Smyslem práce je dát především záklaní přehled scriptovacích možností k datu vyhotovení
Vedoucí práce: Jan Kastl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses