Srovnání webů městských částí Prahy - Hain, Tomáš; Sigmund, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce je zaměřena na srovnání webových stránek vybraných městských částí Prahy. Přínosem práce je zjištění kvality vybraných stránek na dané úrovni veřejného sektoru a rovněž závěry jednotlivých testování obsahující nejzávažnější nedostatky a návrhy na zlepšení. Dalším přínosem je vymezení vztahu uživatelského a heuristického testování uvedeného v závěru práce.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses