Analýza nových trendov v marketingovej komunikácii - Černá, Veronika (2010)
Vo svete marketingu nastali zmeny, kedy tradičné princípy a prístupy už nie sú také účinné ako kedysi. Segmentácia, targeting a positioning sú naďalej dôležité v marketingovej stratégii, ale je potrebné sa zamyslieť nad ich efektmi. Mojím cieľom je poukázať na synergický efekt plynúci zo spojenia nových smerov v marketingovej komunikácii a tradičného marketingu, možnosti aplikácie murketingu, Word of Mouth a crowdsourcingu na českom trhu.Moje hypotézy sa opierajú psychologické podklady a prognózy súsisiace s rozvojom techniky a komunikačných kanálov.