Analýza nových trendov v marketingovej komunikácii - Černá, Veronika; Černá, Jitka, 1961-; David, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Vo svete marketingu nastali zmeny, kedy tradičné princípy a prístupy už nie sú také účinné ako kedysi. Segmentácia, targeting a positioning sú naďalej dôležité v marketingovej stratégii, ale je potrebné sa zamyslieť nad ich efektmi. Mojím cieľom je poukázať na synergický efekt plynúci zo spojenia nových smerov v marketingovej komunikácii a tradičného marketingu, možnosti aplikácie murketingu, Word of Mouth a crowdsourcingu na českom trhu.Moje hypotézy sa opierajú psychologické podklady a prognózy súsisiace s rozvojom techniky a komunikačných kanálov.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses