Možnosti připojení k vysokorychlostnímu internetu v ČR - Verner, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Pavlíček, Antonín, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce si klade za cíl seznámit čtenáře se současnou nabídkou připojení k vysokorychlostnímu internetu na území České republiky. Tato práce popisuje zejména nejčastěji užívané možnosti připojení k vysokorychlostnímu internetu. V první části je popisován současný stav připojení k vysokorychlostnímu internetu v České republice. Dále navazuje druhá část týkající se konkrétních nabídek nejvýznamnějších internetových poskytovatelů a také územní dostupnosti jednotlivých technologií. Ve třetí části se porovnávají skutečné vlastnosti připojení k vysokorychlostnímu internetu vybraných poskytovatelů ve srovnání s teoretickými údaji, které uvádí poskytovatelé a dále podrobněji popisuje technologii ADSL. V závěru práce se autor pokouší shrnout současný stav a možnosti vysokorychlostního připojení na území České republiky.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; internet; bakalářské práce; Internet; bachelor's theses