Ekonomika sportovních akcí handicapovaných sportovců - Šimáková, Barbora; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Varyšová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá problematikou organizace sportovní akce handicapovaných sportovců -- tenistů na vozíku. Postupně rozebírá charakteristiku tenisu na vozíku, způsoby financování turnaje, celkové organizační zajištění akce, způsoby propagace a možnosti reklamy pro sponzory, harmonogram turnaje.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; projektový management; sport; bakalářské práce; project management; sport; bachelor's theses