Financování rozvoje nízkoprahového zařízení pro děti a mládež v roce 2009 - Kirchnerová, Eliška (2009)
Diplomová práce se na základě východisek a poznatků z odborné literatury a dalších pramenů, které jsou popsány v teoretické části diplomové práce, zaměřuje na financování rozvoje nestátní neziskové organizace Jahoda. Praktická část diplomové práce se zabývá ve své první části rozborem rozvoje a financování organizace v minulosti, a to ve dvou etapách od roku 1999 do roku 2003 a od roku 2004 do roku 2008. V následujících kapitolách je analyzován rozvoj a financování Jahody v roce 2009. Analýzy financování se zaměřují zejména na jednotlivé zdroje financování Jahody, na změny těchto zdrojů během existence Jahody a upozorňují na možná očekávání v budoucnosti. Podstatnou část diplomové práce tvoří popsání současných (říjen - listopad 2009)fundraisingových aktivit Jahody, přičemž příklady projektových žádostí jsou uvedeny v přílohách předkládané diplomové práce.