Financování rozvoje nízkoprahového zařízení pro děti a mládež v roce 2009 - Kirchnerová, Eliška; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Novotná, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Diplomová práce se na základě východisek a poznatků z odborné literatury a dalších pramenů, které jsou popsány v teoretické části diplomové práce, zaměřuje na financování rozvoje nestátní neziskové organizace Jahoda. Praktická část diplomové práce se zabývá ve své první části rozborem rozvoje a financování organizace v minulosti, a to ve dvou etapách od roku 1999 do roku 2003 a od roku 2004 do roku 2008. V následujících kapitolách je analyzován rozvoj a financování Jahody v roce 2009. Analýzy financování se zaměřují zejména na jednotlivé zdroje financování Jahody, na změny těchto zdrojů během existence Jahody a upozorňují na možná očekávání v budoucnosti. Podstatnou část diplomové práce tvoří popsání současných (říjen - listopad 2009)fundraisingových aktivit Jahody, přičemž příklady projektových žádostí jsou uvedeny v přílohách předkládané diplomové práce.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: sociální služby; sociální vyloučení; programy a projekty; fundraising; management [obor dipl. práce]; nízkoprahový klub; diplomové práce; social service; social exclusion; programs and projects; fund raising; master's theses