Osobnost v týmové spolupráci - Müllerová, Sandra; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Chlapek, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce je rozdělena na dvě základní části, teoretickou a praktickou. V první části mé práce jsou vymezeny základní pojmy z oblasti psychologie osobnosti, které tvoří nezbytný základ pro využití typologie osobnosti v praktické části. V další části jsou definovány pojmy jako skupina, tým, k tomu jsem z části využila teorii psychologie práce, konkrétně psychologii organizace. Konečně v závěrečné části teoretického oddílu jsem se zaměřila na týmové role. Praktická část je složena z formulování hypotéz, zde uvádím, který osobnostní typ by mohl odpovídat dané týmové roli. Pokračuji popisem postupu ověřování pravdivosti hypotéz v praxi.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses