Financování občanského sdružení v konkrétních podmínkách. Filmový klub VŠE. - Doležal, Martin; Boukal, Petr, 1962-2022; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zabývá financování a mechanikou občanského sdružení. Pro tento případ je zvolen Filmový klub VŠE, o.s.. Práce přibližuje činnost této organizace, způsob jejího fungování a financování. Sleduje sdružení od jejího zakládání, popisuje nutné požadavky, které musí filmový klub splnit, dále pak vyčísluje první tři roky provozování a komentuje tyto výsledky. V závěru se pak zaměřuje na výhled sdružení do budoucna.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses