Možnost zavedení a využívání metody SPC ve výrobě v organizaci s.n.o.p CZ, a.s. - Kouba, Pavel; Hykš, Ondřej; Příbramská, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce je věnována prověření možnosti aplikace metody SPC a předvádí vyhodnocení statistické zvládnutelnosti a způsobilosti výrobního procesu ocelových dílů v píseckém závodě s. n. o. p. cz a.s. Druhá část praktické části se snaží navrhnout optimální podobu metody SPC při jejím využívání v určeném výrobním procesu.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; statistické metody; diplomové práce; statistical methods; master's theses