Zákaznícky servis ako nástroj CRM - Smiková, Lenka; Průša, Přemysl, 1980-; Pařízek, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalárska práca analyzuje a hodnotí súčasný stav marketingového mixu spoločnosti Prague City Apartments, s.r.o. Dôraz je v rámci jednotlivých prvkov marketingového mixu kladený na fungovanie zákazníckeho servisu ako súčasti koncepcie Customer Relationship Managementu (CRM). Analýza vychádza z teoretických poznatkov o marketingu služieb a CRM a z významu zákazníckeho servisu pri poskytovaní služieb, a to predovšetkým v cestovnom ruchu a hotelierstve. Práca prostredníctvom SWOT analýzy prináša návrhy na zlepšenie kvality zákazníckeho servisu ako nástroja budovania vzťahov so zákazníkmi.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses