Behaviorálne financie - Lisko, Adrian; Kuncl, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Táto práca všeobecne rozoberá jednotlivé prvky Teórie behaviorálnych financií a zaoberá sa do hĺbky jej zásadnou časťou - Prospektovou teóriou. Vysvetľuje príčiny vzniku a jej vývoj časom. Poukazuje na výhody oproti Teórii očakávaného úžitku, ale aj na jej limity. Súčasne rozoberá možnosti jej aplikácie a ponúka empirické dôkazy jej platnosti.
Vedoucí práce: Martin Kuncl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses