Zahraniční politika Gruzie 2006-2008 - Novotný, Martin; Cibulková, Petra, 1977-; Knotková, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce se zbývá gruzínskou zahraniční politikou, která v jednom svém projevu vyvrcholila ozbrojeným konfliktem s Ruskem v srpnu 2008. Cílem této práce je odhalit úspěšnost gruzínské zahraniční politiky v letech 2006-2008. Práce porovnává cíle a postupy definované ve strategických dokumentech zahraniční politiky s reálnými potřebami Gruzie.
Vedoucí práce: Petra Cibulková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; zahraniční politika; Gruzie; bakalářské práce; foreign policy; Georgia (Republic); bachelor's theses