Ekonomická analýza a .s. Plzeňský Prazdroj - Lang, Jiří; Mikan, Pavel, 1963-; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce se zabývá ekonomickou analýzou a.s Plzeňský Prazdroj. Práce je rozdělena na dvě části. První část uvádí použitý metodický aparát. V druhé části je vypracována ekonomická analýza a.s Plzeňský Prazdoj za období 2004 - 2008 na základě metodického aparátu uvedeného v první části. Cílem práce je popis současné situace podniku a jejího budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses