Spor WTO Boeing vs. Airbus - Strnad, Jiří; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Machková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V první kapitole se popisuje proces řešení konfliktů u WTO a jeho jednotlivé fáze. V druhé kapitole je charakterizován profil společností, jejich historie a jejich úloha v příslušných zemích. V poslední kapitole je detailně rozebrán spor mezi USA a EU u WTO a jeho následky a možné scénáře.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses