Design a marketing - Lešková, Terézia; Pešek, Ondřej; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Hlavným cieľom bakalárskej práce bolo zistiť rôzne vnímanie dizajnu u študentov dizajnu, ekonómie a medicíny. Zaujímalo nás, či študovaný smer dokáže ovplyvniť študenta pri samotnej kúpe výrobku. Skúmanie preferencií vzhľadu, funkčnosti alebo účelu výrobku je taktiež predmetom nášho výskumu. V závere práce je aj rozhovor s manažérom a dizajnérom na danú problematiku. Výskum bol vykonaný na Slovensku.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses