Partnerství neziskového a podnikatelského sektoru - Eliášová, Lenka (2009)
Bakalářská práce má za cíl získat poznatky o jednotlivých aktérech z neziskového a podnikatelského sektoru. V případové studii zaměřené na projekt Partnerství pro Vysočinu je vysvětleno konkrétní partnerství neziskového a podnikatelského sektoru. Partnerství a další vztahy mezi organizacemi jsou rozebrány sociologicky.