Partnerství neziskového a podnikatelského sektoru - Eliášová, Lenka; Novotná, Eliška, 1944-; Nový, Jan, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Bakalářská práce má za cíl získat poznatky o jednotlivých aktérech z neziskového a podnikatelského sektoru. V případové studii zaměřené na projekt Partnerství pro Vysočinu je vysvětleno konkrétní partnerství neziskového a podnikatelského sektoru. Partnerství a další vztahy mezi organizacemi jsou rozebrány sociologicky.
Vedoucí práce: Eliška Novotná
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: veřejně-soukromá partnerství; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public-private partnerships; bachelor's theses