Výzkum používání marketingových nástrojů v řízení firem - Dočekalová, Jana; Hesková, Marie, 1948-; Čapek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V této diplomové práci je proveden marketingový výzkum ve vybraném souboru malých a středních firem. Výzkum se zabývá používanými marketingovými nástroji (především základním marketingovým mixem -- 4P) v řízení malých a středních podniků. Výsledky vlastního marketingového výzkumu jsou porovnány s výsledky marketingového výzkumu provedeného v letech 2004 a 2005 Ekonomicko-správní fakultou brněnské Masarykovy univerzity.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: malé a střední podniky; marketingový výzkum; management [obor dipl. práce]; marketingový mix; diplomové práce; small and medium-sized enterprises; marketing research; master's theses