Nástroje marketingového mixu ve společnosti Měšťanský pivovar Strakonice, a.s. - Kadulová, Ivana; Kozlová, Taťána; Hajdušek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem je zjistit a popsat nástroje marketingového mixu. Na základě získaných informací a zjištěných nedostatků navrhnout možná opatření.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: marketing; distribuce zboží; ceny; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; analýza SWOT; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; distribution of goods; prices; advertising; bachelor's theses