Rodinné podnikání ve vybraném regionu - Vetýšková, Lenka; Hesková, Marie, 1948-; Jelínková, Linda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
První část práce popisuje rodinné podnikání. Analyzovala jsem historický vývoj rodinného podnikání, perspektivy rodinného podnikání v České republice a problematiku následnictví v rodinných firmách. V druhé části jsem si zvolila dvě konkrétní firmy v regionu Jižní Čechy a zpracovala případové studie.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: rodinné podniky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; family business enterprises; bachelor's theses