Daně a daňová politika v zemích EU - Němcová, Jana (2007)
Cílem práce je charakteristika daní, analýza vývoje daňové kvóty v zemích EU a Eurozóny. Komparace objemu a struktury zdanění ve vybraných zemích EU a ČR. Zhodnocení záměru daňové koordinace v EU.