Daně a daňová politika v zemích EU - Němcová, Jana; Dvořák, Pavel, 1948-; Votava, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2007)
Cílem práce je charakteristika daní, analýza vývoje daňové kvóty v zemích EU a Eurozóny. Komparace objemu a struktury zdanění ve vybraných zemích EU a ČR. Zhodnocení záměru daňové koordinace v EU.
Vedoucí práce: Pavel Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: daňové systémy; daňová politika; Česko; země Evropské unie; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tax systems; tax policy; Czechia; European Union countries; master's theses