Couchsurfing - nová forma cestování - Konvalinka, Michal; Jarolímková, Liběna; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Teoreticko-metodologická část: Popis fungování organizace CouchSurfing international a komunity, která ho tvoří. Vysvětlení, jak projekt vzniknul, jak funguje a jak se do něj zapojit. Provedeno dotazníkové šetření. Aplikační část: Výzkum je zaměřen na vliv CouchSurfingu na cestovní ruch a životní prostředí. Shrnutí pozitivních a negativních dopadů CouchSurfingu na cestovní ruch a životní prostředí.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses