Rozvoj lidských zdrojů v ČR v kontextu ESF - Švejdová, Petra (2009)
Cílem diplomové práce je vyhodnotit situaci v oblasti lidských zdrojů v České republice a rozebrat implementaci finančních prostředků z Evropského sociálního fondu v oblasti rozvoje lidských zdrojů. Zároveň přibližuji problematiku rozvoje lidských zdrojů z hlediska personálního managementu.