Rozvoj lidských zdrojů v ČR v kontextu ESF - Švejdová, Petra; Abrhám, Josef; Bič, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem diplomové práce je vyhodnotit situaci v oblasti lidských zdrojů v České republice a rozebrat implementaci finančních prostředků z Evropského sociálního fondu v oblasti rozvoje lidských zdrojů. Zároveň přibližuji problematiku rozvoje lidských zdrojů z hlediska personálního managementu.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses