Využití Czech Point občany ČR - Semerád, Ondřej; Toman, Prokop, 1942-; Kubíček, Jovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této práce je zhodnocení zavedení kontaktních míst veřejné správy, tak zvaných Czech POINTů, a dopad jejich fungování na občana České republiky. Práce začíná popisem a vysvětlením pojmu e-governmentu a jeho místě ve světě. Pokračuje zařazením Czech POINTu v rámci českého e-governmentu a popisem jeho nabízených služeb. Poslední část práce je věnována porovnání náročnosti a nákladnosti vyřízení agend nabízených Czech POINTem pomocí kontaktního místa veřejné správy a postupů dříve používaných. Konec práce zhodnocuje dopady Czech POINTu, jak je může cítit český občan.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses